MSBouw.com

wie wij zijn

Wij zijn een allround bouwbedrijf wat tevens leverancier is van kozijnen, rolluiken en binnen- en buitendeuren. Tevens meten, leveren en monteren wij in eigen beheer zodat u de zekerheid heeft dat alles perfect op elkaar aansluit. Daarbij heeft u de keuze uit een groot assortiment van duurzaam gecertificeerd hout, PVC, aluminium of een combinatie van hout en aluminium.

Wij bieden een optimale service, een scherp concurrerend tarief en korte leveringstijden. Omdat we het totale proces tot de eindproduct in eigen beheer houden zijn we tot wel 30% voordeliger dan de actuele marktprijzen. Daarnaast hanteren we korte leveringstijden tot maximaal 6 weken vanaf de dag van de bestelling. U kunt daarbij kiezen uit een scala aan ontwerpen en technische oplossingen en vanwege onze zeer flexibele productie zijn wij in staat aan al uw wensen te kunnen voldoen. Zelfs het nabouwen van monumentale details en profielen is bij ons in goede handen. Al onze producten worden dan ook geleverd met het Politie-Keurmerk en beschikken over alle mogelijke certificaten.

Het plaatsen van onze producten geschiedt door ervaren monteurs die de dagkanten en vensterbanken smetteloos zullen opleveren.

Vertel ons uw wensen en wij zorgen voor een duurzame en passende oplossing!

Bel of mail ons voor een afspraak en een geheel vrijblijvende offerte.

Wat wij bieden

  • Professionele kwaliteit
  • Uitstekende service
  • Alles op maat
  • Compleet aanbod
  • Concurrerende prijzen