MSBouw.com

wat wij doen

Uw specialist in de levering en montage van kozijnen, rolluiken en binnen- en buitendeuren. Wij leveren in verschillende soorten hout, PVC, aluminium of combinatie hout/aluminium. Wij meten, leveren en monteren in eigen beheer zodat u de zekerheid heeft dat alles perfect op elkaar aansluit.

Al onze producten voldoen aan het Europese CE kenteken en beschikken over alle mogelijke kwaliteitskeurmerken zoals KOMO, ISO 9001 en het Politie keurmerk. Wij hebben de mogelijkheid om producten op maat en wens te maken, en, indien u dat wenst, kunnen onze deskundigen een suggestie doen om de beste oplossing voor uw huis of bedrijfspand te vinden. Om ons aanbod nog uitgebreider te maken, hebben we "K-vision by Kömmerling", de onbetwiste nummer 1 in Europa als systeemleverancier voor kunststof kozijnen aan onze catalogus bijgevoegd.

Onze digitale catalogus kunt u hier downloaden.

De brochure van 'K-Vision by Kömmerling' kunststof profielen kunt u hier downloaden.

Wat wij bieden

Wij streven naar optimale service, een scherp concurrerend tarief en korte leveringstijden. Zo zijn onze prijzen tot wel 30% voordeliger dan de actuele marktprijzen en hanteren we korte leveringstijden tot maximaal 6 weken vanaf de dag van de bestelling. Vertel ons uw wensen en wij zorgen voor een passende oplossing!